logo
Pater Bunsstraat 3, 5836 BR Sambeek 06 5421 6852 info@jeeveecommunicatie.nl
 

Buitenreclame

Home / Buitenreclame
Buitenreclame
Vlaggen

Vlaggen zijn er in allerlei soorten en maten. Wilt u alleen een ontwerp voor een nieuwe vlag of ook daadwerkelijk een vlag bestellen, beide is mogelijk. Wij leveren kwaliteitsvlaggen in alle soorten en maten.

Reclameborden

Of uw reclamebord bij een sportveld of langs de weg hangt, mensen moeten in één oogopslag zien welke boodschap u wilt overbrengen. Opvallen is daarbij niet onbelangrijk. JeeVee Communicatie ontwerpt borden en laat ze desgewenst bedrukken op verschillende ondergronden.

Spandoeken

Stoffen-, mesh- of zeildoeken u kunt het zo gek niet bedenken of wij leveren het; samen met een leuk ontwerp dat past bij de identiteit die u wilt uitstralen. Qua maten is alles mogelijk. Van bouwhek tot de bekleding van een hele gevel; u kunt ervoor bij JeeVee Communicatie terecht.

Lichtbakken

Een reclamezuil in de vorm van uw logo of een mooie verlichte lichtbak met uw logo geeft uw locatie een prachtige uitstraling. Neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden.

Beletteren

Maak van uw wagenpark of locatie een uithangbord, door de auto’s te voorzien van belettering of uw pand van raambelettering. Hierbij is het belangrijk dat dit qua stijl en uitstraling past bij de identiteit die u uit wilt stralen. We maken graag een opzet voor uw en indien gewenst beletteren wij op locatie. Ideaal toch!

Heeft u hulp nodig of wilt u meer informatie ontvangen?